2015-11-27 01:12:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szedje össze magát!

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már a Mérleg jegyében áll, szemben az ön jegyével. Komoly vitákra kerülhet sor, próbálja elkerülni a kiélezett helyzeteket… Fékezze a belső nyugtalanságát! Ebben az időszakban a régen elnyomott feszültségek robbanásszerűen törhetnek a felszínre!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr és a Mars jó fényszögben állnak egymással. Kedvez ez a bolygóállás annak, hogy kapcsolatokat kössön, új emberekkel ismerkedjen meg, hogy tanuljon. Nyíltsága képessé teszi arra is, hogy régi vitákat félretegyen, és a megoldatlan problémákkal is dűlőre jusson. Jó hangulatban lesz, ne hagyja magát ebből kizökkenteni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Bizakodó hangulata, vidámsága másokra is jó hatással van. Az egészségügyi problémái megszűnnek, a halogatott problémákat nagyvonalúan és gyorsan meg tudja oldani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma van itt az ideje egy régen esedékes találkozó vagy tisztázó beszélgetés lefolytatásának. Érzéseit tisztán ki tudja fejezni, ezzel örömet szerezhet a kedvesének, a barátainak, vagy a kollégáinak. Gondolkodása kiegyensúlyozott, ezért harmóniát és elégedettség teremt a környezetében is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai bolygóállások szárnyakat adnak önnek. A Hold az Ikrek jegyében energikussá és vidámmá teszi. Vállalkozó kedve is feltámad, és már tervezi a hétvége programjait. A szerelem dolgában a Vénusz és a Szaturnusz meghittséggel ajándékozza meg önt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagy nyomás nehezedik önre, mindenki csak sürgeti, pedig ennél gyorsabban nem lehet haladni a feladatokkal… Ne hagyja magát! A megbeszélései, tárgyalásai gyorsan és minden különösebb akadály nélkül zajlanak le.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Mérleg jegyében áll, ettől energikus és vonzó lesz. Egy csomó mindent tervez, és hiszi, hogy minden sikerülni is fog. Ám vigyázzon, a látszat csal! Most nagyon könnyen túlterhelheti magát, és túlbecsüli az erejét. Haladjon inkább lépésről lépésre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Alkalmas a mai nap arra, hogy egy rövid utat tervezzen a hétvégére. Ha otthon marad, másképpen kell segítenie magán, minden jót tesz önnek, ami mozgásba hozza, egy séta, kerékpározás, úszás, vagy bármi, amit szívesen csinál. Ma rendelkezik azzal az energiával, amire szüksége van, hogy az ötleteit valóra válthassa. Sikerre van kilátása.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most minden zavaros gondolat és rossz energia elmúlik. Az életöröm, a vidámság veszik át a lelkében az irányítást. Ragyogóan érzi magát. Rohamlépésben intézi el a felmerülő feladatokat a hivatásában, vagy otthon. Ma nagyon közel érzi majd magát a kedveséhez. Este kedvük támad elmenni szórakozni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Fontos, hogy ismételten összeszedje magát, és a lényeges dolgokra összpontosítson. Ne hallgasson senkire, csak saját magára! Este még hosszasan elbeszélgethet egy jó barátnőjével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars már a Mérleg jegyében áll. Ma behozhatja, amivel az utóbbi időben elmaradt. Tele van lendülettel, nagyszerű ötletei vannak. Szerelmi élete stabil, a válságokat könnyedén meg tudja oldani.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók csodálatos szerelmi energiákról gondoskodnak. Védett, meghitt környezetben érzi magát. Anyagi vonatkozásban is szerencsésnek ígérkezik ez a nap. Ma játszhatna akár a lottón is… Este szüksége lenne egy kis levegőváltozásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: